Una història de l’urbanisme repressiu a Barcelona

Play

La forma d’alguns carrers de la nostra ciutat responen a la necessitat de controlar la seva població. Fem un recorregut des de la Barcelona medieval fins als nostres dies per assenyalar aquelles vies públiques que van ser obertes principalment per facilitar la tasques de les forces repressives. La il·lustració, l’absolutisme, el progressisme, la república, la dictadura i els ajuntaments democràtics han coincidit en la necessitat de combatre una trama caòtica de carrers.

També podeu llegir la història en aquest post.

 

 

 

Ha sonat el disc Joe Cocker! de l’any 1969.

3 respostes a «Una història de l’urbanisme repressiu a Barcelona»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*